Advies

Wout Rodenburg Advies en Dienstverlening

Sedert 1994 ben ik actief in de schapen fokkerij en heb mij voornamelijk verdiept in de fokkerij van Texelaars. Om mijn kennis op dit gebied te vergroten en te verdiepen heb ik in 2005 de keurmeestersopleiding voor schapenrassen, met specialisatie de Texelaar met goed gevolg afgerond. (keurmeestersdiploma) Sinds die tijd word ik regelmatig gevraagd om als jurylid op te treden bij fokdagen van schapen.

Als schapenfokker en keurmeester heb ik inmiddels een breed netwerk opgebouwd. Deze kennis en vaardigheden wil ik graag gebruiken om u van dienst te zijn. Ook heb ik inmiddels ruime ervaring met de export van fokschapen.
Ik kan u begeleiden en behulpzaam zijn bij het verzorgen van exportformaliteiten. Ook voor fokkerij advies kan u bij mij terecht!
Sinds 1 augustus 2013 verricht ik werkzaamheden voor het NSFO.
Zo verricht ik inspecties en schrijf ik schapen in bij stamboekfokkers van het NTS en het TSNH.

Vanaf 1 september 2013 sta ik ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Alkmaar onder nummer: 58629513

In november 2022 heb ik mijn vakbekwaamheid bewijs  behaald om als bestuurder/verzorger dieren over lange afstand te mogen vervoeren.

Ik ben bevoegd voor het transport van de volgende  diersoorten :

Runderen, paarden en kleine herkauwers zoals schapen en geiten.

Tevens ben ik in het bezit van een geldige transportvergunning  type I  voor het transport van dieren tot een reisduur van 8 uren.